Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Editors in TivoliVredenburg.

Concerttip maandag 3 december: Editors in TivoliVredenburg

Het lijkt wel alsof de Engelse indierockband Editors altijd een tandje bij schakelt als ze voor hun Nederlandse fans spelen – de recente optredens op Pinkpop, Lowlands en Best Kept Secret vallen in ieder geval allemaal in de categorie ‘memorabel’. Sowieso bevinden de vijf heren zich op de toppen van hun kunnen: het nieuwe album ‘Violence’ (2018) is volgens de pers zelfs hun beste plaat sinds ‘An End Has A Start’ (2007). Of ze nu donkere, Joy Division-achtige rock spelen of meer elektronisch getinte nummers: alles van Editors klinkt even spannend. Maak je op voor een memorabele avond!

Deel: