‘Brothers in Arms’ van Dire Straits is één van de best verkochte albums ooit! Alleen op deze plaat al zes wereldhits (o.a. ‘Brothers in Arms’, ‘Money for Nothing’, ‘Walk of Life’, ‘Why Worry’) met onovertroffen noteringen in de mondiale hitlijsten. Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze ‘Sultans of Swing ‘uitgevoerd door een bevlogen Erwin Nyhoff (Pinkpop, Voice of Holland, In the Footprints of Springsteen), meestergitarist Marcel de Groot plus een vierkoppige band.

Afgelopen maanden trok de tournee met 33 concerten langs de Nederlandse (en Belgische!) zalen. De tournee was zo’n groot succes dat zes zalen de tournee in reprise hebben geboekt. Erwin Nyhoff en Marcel de Groot trekken met hun band in september en oktober daarom nogmaals door Nederland met het legendarische album. Tickets zijn nu te koop, maar Maxazine mag enkele kaarten weggeven voor één van deze shows. De winnaars mogen zelf kiezen naar welke van onderstaande shows ze willen gaan:

21 september: Theater de Muze – Noordwijk
22 september: Theaterhotel Almelo – Almelo
28 september: Parktheater – Eindhoven
04 oktober: Stadsschouwburg – Velsen
05 oktober: Het Parkgebouw – Rijssen
11 oktober: Stadsschouwburg Haarlem – Haarlem

Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan, wie weet win jij een paar kaarten!*.
*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.
Deel: