Vandaag zou de enige echte King of Pop Michael Jackson 60 jaar zijn geworden. Wij trakteren jullie vandaag op een Full Concert dat de zanger gaf in Kopenhagen tijdens zijn HIStory tournee., zijn derde en laatste tournee als solo artiest.

De HIStory World Tour was als gezegd de derde en laatste wereldtournee van Michael Jackson als soloartiest, waarmee hij begin september 1996 tot en met half oktober 1997 door diverse werelddelen toerde. De HIStory World Tour, die het leuke bedrag van zo’n kleine 160 miljoen dollar in het laatje bracht, werd bezocht door ruim 4 miljoen fans.

Michael Jackson zou vanaf 13 juli 2009 een 50-tal concerten gaan geven in de O2 Arena welke nagenoeg allemaal uitverkocht waren. Echter, de zanger overleed op donderdag 25 juni 2009. In zijn woning in Los Angeles werd de zanger rond het middaguur door een hartstilstand getroffen en hij overleed in het UCLA Medical Center om 14:26 uur lokale tijd. Michael Jackson is slechts 50 jaar geworden.

Deel: