Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Heather Nova in de Effenaar.

Concerttip donderdag 2 augustus: Heather Nova in de Effenaar

De op Bermuda geboren zangeres Heather Nova komt terug naar Eindhoven, na haar akoestische show tijdens Naked Song afgelopen jaar. Het handelsmerk van Nova is nog altijd haar hoge, sirene-achtige stem waardoor ze vaak met Kate Bush of Tori Amos vergeleken wordt. Sinds haar doorbraakalbum ‘Oyster’ in 1995 bestookt ze ons onophoudelijk met prachtige platen. ‘London Rain’, ‘Maybe an Angel’, ‘Truth and Bone’ en ‘Walk this World’ zijn slechts een greep uit de lange rij hitsingles van de afgelopen 10 jaar. En vanavond komen alle ‘classics’ van haar negen albums voorbij.

Lisa van Nes
Uit eigen stad, jawel! Hoe gaaf is het dat ‘onze’ Lisa van Nes mag openen vanavond? Deze supergetalenteerde singer-songwriter komt langs met haar akoestische gitaar en speelt enkele heerlijke songs. We kunnen ons voorstellen dat je haar nog niet kent, maar denk aan Fink, Selah Sue en Alain Clark, dan zit je op het goede spoor.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: