Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Portugal.The Man in Openluchttheater Rivierenhof te Deurne.

Concerttip zondag 22 juli: Portugal.The Man in Openluchttheater Rivierenhof

Portugal.The Man is al jaren een gevestigde waarde in de indiescene, maar is dankzij het feelgood nummer ‘Feel It Still’ nu ook definitief doorgebroken bij het grote publiek. Het kleurrijke collectief is afkomstig uit Alaska en haalt inspiratie uit soul, blues en progressieve popmuziek. Sinds 2006 brachten ze regelmatig fijne alt.rock platen uit, maar na 2013 veranderden ze radicaal van koers. Na 4 jaar radiostilte verscheen in 2017 het album Woodstock, geproduceerd door grote namen als John Hill, Danger MouseenBeastie Boy Mike D. Het resultaat is een catchy mix van funky pop en experimentele indierock, gekruid met de typische hoge stem van zanger John Baldwin. En guess what? Live klinkt dat als een ongelooflijke bom!

SUPPORT: BENIN CITY
Benin City, naast de hoofdstad van Nigeria, ook de naam van een frisse Londense band. Hun nieuw album verscheen 15 juni en is een ode aan het Londense nachtleven. Funky en zeer dansbaar. De ideale warm-up voor Portugal. The Man.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: