Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Waylon in de Effenaar.

Concerttip vrijdag 1 juni: Waylon in de Effenaar

Na zijn vele tours, drie(!) uitverkochte avonden in Ahoy en zijn avonturen bij The Voice of Holland, gaan we Waylon eindelijk weer verwelkomen in Eindhoven! Vanavond hoor je alle klassiekers uit zijn oeuvre én je krijgt een voerproefje van het langverwachte persoonlijke album ‘The World Can Wait’. Het album dat na het songfestival is gereleased (want ja, daar stond Waylon dit jaar), en dat terugkeert naar zijn muzikale roots, die nog steeds geworteld zijn in Nashville.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: