De Haagse Dr Justice is een man van de wereld, een man die dingen heeft gezien, een man die dingen heeft meegemaakt. Hij heeft de talenten ontmoet die samen The Smooth Operators vormen. Dit all-star dream-team bestaat uit drie funky boys en vier sexy chicks die samen met Dr Justice op een ubermissie zijn: zij brengen de electrofunk van aan de instagram-generatie! Het ruikt naar louche dealtjes en zwaar geschut, maar is bovenal extreem dansbaar, glamorous en very hot. De muziek is stoer, stompend, pompend en stotend, maar tegelijk funky, sexy, flexy en flowend. De beat is streng doch rechtvaardig.

Vandaag breekt er een nieuw hoofdstuk aan voor Dr Justice & The Smooth Operators; Deel 1 van de drietrapsraket is zojuist gelanceerd. Hun nieuwe EP ‘French Riviera’ staat sinds 18 mei online en vertelt het begin van het verhaal rondom de missie van Dr Justice. De klanken van avontuur omarmen je, de dokter is zojuist geland, je hoort de helicopter nog weg vliegen, je hoort het golven van de zee, een sirene in de verte. Klaar voor actie. The Smooth Operators vertolken door middel van jaren-80 sythns, epische drums en een heel arsenaal van guilty pleasures wat het is om in een achtervolging terecht te komen. Bloedstollende solo’s en full-harmony koortjes zijn aan de orde van de dag.

8 Individuen sterk brengen ze ook deze zomer de ‘Electrofunk van vandaag de dag’ aan de man. Menig festivalpodium zal geteisterd worden door vocoders, sexy dansjes en beukend funkgeweld. De rondom Den Haag opererende band, opgericht in 2016, kent geen genade. De ‘Smooth Chix’ brengen het hoofd van menig concertganger op hol met hun theater van verleiding. Vandaag brengt Maxazine de videoclip van de nieuwste single ‘Man Vs Machine’, een homage aan de goede oude vechtfilms die terugblikt naar de tijd dat Dr Justice nog een illegale dojo runde. Enjoy!

Deel: