Het concept Beer Bottle and Bands stond, deze avond bij Zaal Thijssen in Vlierden, in het teken van twee bands. Dit wilde zeggen dat beide bands ieder een volledig uur optraden. Helaas was de zaal niet gevuld maar daar leken beide bands zich niets van aan te trekken.

 Wannabeastar (a.k.a Jojanneke van der Veer) heeft al verschillende succeservaringen op haar naam staan. Zo is ze bekend als het gezicht van de Duitse Eurodancegroep ‘Nomansland’ die met hun hit ‘7 seconds’ Ibiza (1996) en een jaar later de rest van Europa veroverde. Daarna heeft ze zich als Wannabe-A-Star paaldansende DJ laten horen en zien door haar perfecte uitgevoerde mix-vaardigheden met een essentie van sensualiteit.

Wannabeastar

Vanavond stond ze op het podium met haar live band een waar feest te bouwen. De uit Amsterdam afkomstige band bracht in strakke kleurrijke outfits haar sound ten gehore, allemaal covers die overgoten zijn door een dikke rock ‘n roll, punksaus. Met hits zoals Last Night The DJ Saved My Life (The Collection), Bohemian Like You (The Dandy Warhols), Seven Nation Army en zeker niet vergeten Party Party zong menigeen mee. Ondanks de veelvuldige interactie met het publiek speelde The Party zich voornamelijk op het podium af. Het aanwezige publiek was wel enthousiast maar kon zich niet laten gaan ondanks de sexy-live performance en schitterende achtergrond beelden.

Houd je van een feestje met live muziek en wat ook nog een lust voor het oog is, dan is Wannabeastar je op het lijf geschreven (31 mrt as. Paradiso Amsterdam).

Wannabeastar

Unknown Jet is een band afkomstig uit Asten en omstreken. Een band die sinds 2015 bestaat maar vorig jaar in de huidige formatie bij elkaar gekomen is. Bij de vraag waar Unknow Jet voor staat zeggen ze uit volle borst Rock ‘n Roll spelen , en vooral eigen muziek delen en ten gehore brengen aan een zo uitstrekkend mogelijk publiek. Dat ze het menen blijkt uit het feit dat ze op Eurosonic 2018 in Groningen hebben gespeeld. Maar Unknown Jet wil meer! Optreden op de grote podia is dan ook hun grote wens.

Unknown_JetAankomend jaar willen ze dan ook aandacht gaan besteden aan het perfectioneren van hun sound, het eerste jaar was een ontdekkingsreis om te kijken waar ze voor wilde gaan en voor stonden. Inmiddels zijn ze de studio ingedoken en hebben drie nummers opgenomen, deze zullen in de eerst instantie online te horen zijn. Rond de zomer verwachten ze hun eerste videoclip uit te brengen waar de opnames aankomende week voor plaats vinden.

Unknown_JetZanger Pete, bassist Joost, drummer Henk en gitaristen Marton en Bjorn brengen energieke Rock ‘n Roll met verrassende bluesrockinvloeden. Een sound waar je moeilijk bij stil kunt blijven staan. Als het aan Unknown Jet ligt is dit het begin en zullen we nog veel van ze horen. Dit festivalseizoen zijn ze in elk geval te zien en horen op Eurosjopper (Lierop) en Walhalla tuinfeesten (Deurne).

Unknown_Jet

foto’s: Josanne van de Heijden

 

Deel: