Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Paceshifters in Hedon.

Concerttip vrijdag 29 december: Paceshifters in Hedon

Paceshifters keren terug naar Hedon en ditmaal gaan ze regelrecht voor de Grote Zaal! Dat is nog niet alles want diezelfde avond zal volledig worden geregistreerd voor de allereerste live-release (CD / DVD / Vinyl) van de band. Je snapt natuurlijk dat de band daarvoor alle remmen losgooit en we verwachten van jou hetzelfde. Dus heb je altijd al bij een plaatopname willen zijn. Dat kan nu en je mag er nog bij schreeuwen en springen ook zodat je luid en duidelijk in beeld/op de plaat komt.

Voor de Paceshifters bestaan er geen compromissen of concessies. Muzikaal niet, maar ook op alle andere fronten niet. Want deze drie nonconformistische rockers gaan voor een lange-termijn-carrière en dat betekent dus vooral trouw blijven aan hun (soms stronteigenwijze) DIY-attitude. Dat bleek al uit de voorgaande albums, waarmee het trio in ruim zes jaar tijd transformeerde van een gretige sympathieke jonge-hondenrockband naar een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie. En ja, ze toerden in die periode menig autoband naar de vuilnishoop en zegevierden daarbij op talloze festivals. Van bijvoorbeeld Eurosonic, Pinkpop en Zwarte Cross in eigen land tot Exit, Rock for People, Woodstock (Polen), Groezrock en SXSW buiten onze landsgrenzen.

Begin dit jaar zag ‘Waiting To Derail’ het licht met o.a. de heerlijk ronkende single ‘Draw A Blank’. Het was het startschot voor een korte clubtour in binnen- en buitenland en een reeks festivalshows, maar dit alles is eigenlijk stiekem allemaal voorbereiding op die laatste show van 2017!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: