December mag dan de feestelijkste maand van het jaar zijn; het restant van november klapt er anders ook aardig op qua festiviteiten. Allereerst is er aanstaande vrijdag 24 november vanaf 17.00 uur de gratis Paaspop Launch Party in het centrum van Schijndel: een gratis toegankelijk pop-up minifestival met live optredens. Bovendien worden (alleen) tijdens deze pre-party alvast (fysieke) Early Bird-tickets verkocht. Op zaterdag 25 november start dan vervolgens om 10.00 uur de online ticketverkoop van de Early Birds; voor veel festivalliefhebbers een fiësta op zich. En dan is er nóg een feestelijk moment: de eerste 35 van de ongeveer 200 acts voor Paaspop, dat volgend jaar van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april op terrein De Molenheide in Schijndel wordt gehouden. De trailer staat hieronder.

De eerste Apollo-acts (alfabetisch)
De Jeugd Van Tegenwoordig, Dotan, Guus Meeuwis, Kensington, Lil’ Kleine LIVE, Nothing But Thieves.

Op de vele andere podia die Paaspop rijk is staan (alfabetisch) ANBU, Avatar, Bökkers, Big Bat, Birth of Joy, Boef, The Boxer Rebellion, Boys Noize, Death Alley, Demob Happy, Die Lustige Schlagerfreunden, The Dirty Daddies, Frank Carter & The Rattlesnakes, Freddy Moreira, James TW, La Fuente, LNY TNZ, Lucas & Steve, Mambo Kurt, Martijn Fischer, Millionaire, Monty Picon, Obituary, Popa Chubby, The Rumjacks, Secret Cinema b2b Egbert Live, Sub Zero Project, Yung Nnelg.

De komende maanden tot aan Paaspop worden de overige (ongeveer) 170 acts bekend gemaakt. Het programma tot nu toe staat hier.

Deel: