Zet hun muziek op en al na de eerste maten waan je je op Highway 1, in een auto met open dak rijdend langs de Stille Oceaan en de wuivende Californische palmen. Waar zouden Andy Platts, frontman van de Engelse band Mamas Gun, en Amerikaan Shawn Lee, bekend van zijn eigen Ping Pong Orchestra en als producer van o.a. Jeff Buckley, Amy Winehouse en Lana Del Rey naar hebben geluisterd toen ze die welluidende softpop van 40 jaar geleden reconstrueerden? Onmiskenbaar naar The Doobie Brothers, Steely Dan, Loggins & Messina, Hall & Oates, Gallagher & Lyle, Seals & Crofts, America en The Eagles.

Het eind 2015 verschenen debuutalbum ‘West End Coast’ bracht een eerbetoon aan de zo geliefde Westcoast muziek met warmbloedige Amerikaanse radiopop en een uitgekiende productie met passionele vertolkingen en stijloefeningen waarvan het spelplezier aanstekelijk is. Slimme poparchitectuur, maar vooral een hartverwarmende liefdesbrief! De Nederlandse radio heeft hun muziek zeer goed ontvangen wat resulteerde in een reeks van radiohits met “You Can Feel It “, “See Me Slumber “, het prachtige emotionele “Long Way Back ” en “Lolita “.

Momenteel werken Andy en Shawn aan een opvolger die op 23 maart 2018 het levenslicht zal zien en krijgt de band veel airplay met hun laatste single ‘Midnight In Richmond’. Op zaterdag 21 april 2018 staat Young Gun Silver Fox in Mezz te Breda

Deel: