Het Tell a friend, tell a foe: de clubavonden van BIRD in november komen er aan! Start de maand met het up and coming dj-talent van BIRDs, Beats and Other Things That Hum, dans op de lekkerste afro-ritmes tijdens Transistor Rhythm en beleef Yardbird niet in één, maar twee zalen! Alsof dat nog niet genoeg is, viert The Grapevyne haar vierjarig bestaan en dropt 360 Degrees een all-nighter op je met Dekmantel-signee Palms Trax!

Vrijdag 3 november: BIRDs, Beats and Other Things That Hum
Klaar om een dansvloer te rocken én zin in een feestje? Mooi, want onze zoektocht naar nieuw dj-talent eindigt vrijdag 3 november in een avond vol beats & bangers! Toegang: attending = gratis entree tot 00.30 uur / € 6,- (door)

Zaterdag 4 nov: Rewind
Terugspoelen naar de hits van toen en fast forward naar die van nu! Toegang: € 10,- (pre-sale) / € 12,50 (door)

Vrijdag 10 november: Transistor Rhythm w/ Alma Negra & Philou Louzolo
Africa is calling, you better pick up the phone! Met Transistor Rhythm brengen we je de beste afro-, disco- en house-sounds van Afrika (en ver daarbuiten). Dit doen we met de beste selectors van het moment: Alma Negra, Philou Louzolo & Thelonious. Toegang: € 8,- (pre-sale) / € 10,- (door)

Zaterdag 11 november: Yardbird
Na een vliegende start van het nieuwe seizoen is Yardbird terug in BIRD. In de hoofdzaal maakt Sojuju onder begeleiding van vaste hofleveranciers Snelle Jelle, Heaz en MC JR eindelijk haar debuut onder de Hofbogen. In de tweede zaal zijn Sonny Forelli en Ollie terug met Yardbird Radio. Toegang: € 7,- (early BIRD) / € 9,- (pre-sale) / € 10,- (door)

Zaterdag 18 november: The Grapevyne – 4 Year Anniversary
The Grapevyne bestaat vier jaar en dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren! In drie zalen brengen we je een onvervalste r&b- en hiphopparty vol hits uit de 90’s en ‘00’s. Denk aan Teddy Riley’s New Jack Swing, de hiphop van Yo! MTV Raps, de Bad Boy-periode, maar ook JaRule, Destiny’s Child en de beats van The Neptunes en Timbaland! Toegang: € 9,- (pre-sale) / € 10,- (door)

Vrijdag 24 november: 350 Degrees w/ Palms Trax, Tenderlonious & Thelonious
Na een heerlijke seizoensopener is 360 Degrees back in BIRD! Met deze editie – in niet één, maar twee zalen: een all-nighter van Dekmantel-signee Palms Trax in de hoofdzaal en de experimentele sounds van UK-supertalent Tenderlonious in de tweede zaal. Toegang: € 12,- (early BIRD) / € 14,- (pre-sale) / € 15,- (door)

Zaterdag 25 november: THE SCENARIO
Verwacht de meest dope tunes van verschillende era’s. Van de sexyness van Jorja Smith tot de rauwheid van de A$AP Mob. De muzikale curators van THE SCENARIO, Ray Escobar, Darryl Antunez en Mo Jakob, brengen je een palet aan jonge talenten en veteranen. Toegang: € 5,- (early BIRD) / € 7,- (pre-sale) / € 10,- (door)

Deel: