Gisteren is de single ‘Caroline’ van de Amsterdamse zanger/gitarist Midas verschenen. De videoclip werd geregisseerd door Michael Middelkoop en ging zojuist in premiere op de kanalen van De Wereld Draait Door. In de clip zit Midas vast in een aaneenschakeling van crimes of passion. Midas: “Het nummer gaat over een liefde die over is en het schuldgevoel daarbij. Caroline is goed voor me en toch laat ik haar zitten. Ik wil niet meer en smeek haar eigenlijk om de stekker uit de relatie te trekken.” In de videoclip moet Midas boeten voor het breken van Caroline’s hart en ervaart hij aan den lijve de wrede kant van de liefde.

Begin dit voorjaar bracht Midas zijn debuutalbum Heavy Moon uit. In de maanden daarop speelde hij in Paradiso, op Down The Rabbit Hole, Pinkpop en Tuckerville en verzorgde hij het support van Bob Dylan, Blaudzun en LP. Midas speelt de komende maanden op verschillende plekken in door het land.

Deel: