Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Dublin Legends in De Maagd

Concerttip dinsdag 10 oktober: The Dublin Legends in De Maagd

Sommige bands zijn onsterfelijk. Toen John Sheahan stopte leek het doek definitief te vallen voor de legendarische Dubliners. Maar Sean Cannon en Eamonn Campbell dachten daar anders over en met Gerry O’Connor en Paul Watchorn gingen ze verder als The Dublin Legends. Met pas nog een nieuwe CD gaat de zegetocht van de grondleggers van de Ierse folk vol passie door. De Ieren veroveren elke zaal met songs over drank, vrouwen en de liefde. De Maagd wordt een Irish pub waarin iedereen meezingt met ‘The wild rover’, ‘Dirty old town’, ‘Whiskey in the jar’ en ‘The Irish rover’.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: