Op 22 oktober 2017 vindt de eerste editie van Submit Fest plaats in Baroeg, Rotterdam. Dit is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Deze editie richt zich op metalcore en progressive metal.

De line-up van Submit Fest bestaat uit: Deadly Circus Fire (UK), Exist Immortal (UK), Spoil Engine (BE), Copia (AU), For I Am King (NL) en Transient State (NL). De voorverkoop gaat van start op donderdag 17 augustus 2017. Tickets via de voorverkoop kosten 13 euro en bij de entree 15 euro.

Dit festival wordt georganiseerd door drie Rotterdamse dames die een samenwerking met poppodium Baroeg zijn aangegaan. Submit Fest focust zich op actualiteit en kwaliteit van acts en biedt zo een filter in het grote en diverse muziekaanbod van metal binnen de nieuwe generaties. Hiermee beperkt het festival zich niet tot een specifieke genre. Submit verbindt artiesten op regionaal, nationaal en internationaal niveau met elkaar en het publiek, want immers zijn deze samen dé scene.

SUBMIT FEST
Zondag 22 oktober
Waar: Baroeg, Rotterdam
Zaal open: 14:00
Line-up:
Deadly Circus Fire (UK, progressive / alternative metal)
Exist Immortal (UK, modern progressive / experimental metal)
Spoil Engine (BE, modern metal)
Copia (AU, progressive metal)
For I Am King (NL, metal / metalcore)
Transient State (NL, progressive metal)
Tickets: €13 vvk / €15 deur – start voorverkoop donderdag 17 augustus www.baroeg.nl

Deel: