In deze zeer persoonlijke 6-delige documentaire special wordt de kijker, door de stem van de wereldberoemde dj zelf, meegenomen in zijn gedachten, onzekerheden en levensbeslissingen. We zien vele unieke beelden uit het privé archief van Armin en zijn familie. Dansend als peuter tot nu- net 40 en klaar om zijn 20-jarige dj-jubileum te vieren voor ruim 70.000 mensen in de Amsterdam Arena. Armin’s meest dierbaren komen aan het woord; (o.a.) zijn vrouw Erika, zijn ouders, broer Eller, zijn beste vrienden en zijn tourmanager.

Nooit eerder is er zo’n volledig verhaal verteld over de vijfvoudige nummer 1 dj van de wereld. Producent Corrino is sinds de eerste Armin Only Tour in 2005 betrokken bij de vele live registraties van Armin zijn shows. Daarnaast heeft het mediabedrijf verschillende videoclips voor de dj gerealiseerd waaronder de meest bekeken Nederlandse videoclip aller tijden – In and Out of Love van Armin van Buuren ft Sharon den Adel.

In 2014 is bij Corrino het idee ontstaan om deze bijzondere documentaire te gaan maken. Jason van Gastel, CEO Corrino: “Armin en zijn familie vertrouwden ons letterlijk een verhuisdoos vol met DV-tapes toe, met daarop vele tientallen uren aan privé archiefmateriaal. Mede hierdoor hebben we een zeer rijk en persoonlijk verhaal kunnen vertellen waarbij we naast zijn sterrenstatus ook de puur- en kwetsbaarheid van Armin zien. We zijn trots op het resultaat van de documentaire en zeer dankbaar voor deze bijzondere samenwerking.”

Documentaire over DJ Armin van Buuren, 00.10 uur, RTL4

Deel: