Vrijdag 17 maart kwam Boris (Titulaer, voorheen Bo Saris) voor het eerst in jaren weer voor een concert in Brabant. Met zijn ‘Best of Me’ tour deed de Limburger Mezz aan in Breda. De zanger zat vanaf de eerste minuut in de typische Boris flow, wat inhoudt dat hij meteen al gekke bekken trok en op zwoele wijze het podium over danste.

Boris durft zich tijdens zijn huidige tournee kwetsbaar op te stellen. Iets wat door zijn vele fans erg wordt gewaardeerd. Toen na de intro ‘If you wanna roll with me’ werd ingezet kwamen de eerste tongen al los en werden de eerste regels al meegezongen door het publiek. Vanaf ‘The Addict’ echter was de gehele zaal mee met Boris. Breda deed lekker mee en dat kwam de sfeer in de zaal alleen maar ten goede. De Mezz was dan ook vrijwel uitverkocht en het merendeel van het publiek kon de nummers van de zanger dan ook letterlijk meezingen. Het bewijst de kracht van de Venlonaar.

Ook in Breda was de band goed op elkaar ingespeeld en de fans zagen dat de zanger weer rustig de oude aan het worden is. Gelukkig maar, want Boris heeft een roerige tijd achter de kiezen. Bekende en minder bekende nummers van de zanger werden door de zaal geslingerd alsof hij geen minuut rust heeft gehad in de afgelopen jaren. Boris was erg vrolijk en zat goed in de flow. Hij kon zich de laatste keer in Mezz nog goed herinneren. Een concert dat magisch was, zo zei de goedlachse zanger.

‘Leave it alone’ bracht uiteindelijk een einde aan de avond. gelukkig rekte hij het nummer lekker lang uit. Het publiek bleef doorzingen; Iets wat Boris goed deed en waar hij zelfs wat emotioneel van werd. Het was een mooie afsluiting van een mooie avond. Een mooie en passende afsluiter van een mooi avondje Boris. Boris is terug, en zijn soul is nog springlevend.

Foto’s (c) Bas Oeijen
Met dank aan Lindsey Walraven-de Silva van de Boris Fansite

 

 

Deel: