Maandelijks staan de meest swingende latin-bands op het podium bij Stadscafé de Observant in Amersfoort. Woensdag 22 maart presenteert het internationale ensemble CaboCubaJazz de jonge trombone-virtuoos en zanger Pablo Martínez uit Spanje. Hij staat bekend om zijn unieke combinatie van moderne jazz, flamenco en Cubaanse muziek, die hij allemaal als geen ander in de vingers heeft.

Hij tourt wereldwijd en heeft al een aantal concoursen gewonnen zoals Entre Cuerdas y Metales, Getxo International Jazz Competition (Baskenland), Francisco Salzillo (Spanje) en ‘beste solist’ tijdens de Internationale Bigband Competition Hoofddorp. Zijn eigen project “Pablo Martínez Flamenco -Jazz Band” bezit inmiddels internationale bekendheid. Pablo is tevens het nieuwste lid van de CaboCubaJazz familie en hij is te horen op hun nieuwste album Corason Africano. Op naar een heerlijk feest op hoog muzikaal niveau voor luisteraars én dansers!

Deel: