Met Vök, Axel Flóvent, Lydmor en Hermigervill is het muziekprogramma van Nordic Delight Festival compleet. Op zaterdag 22 april staat Melkweg Amsterdam volledig in het teken van Scandinavië met livemuziek, een divers filmprogramma, fotografie en meer spannends uit het hoge noorden. De eerder bevestigde artiesten die verdeeld over twee zalen optreden zijn CHINAH, Grapell en Einar Stray Orchestra.

De line-up voor de 15e editie van Nordic Delight Festival is compleet. Op zaterdag 22 april staan Vök (ISL), Axel Flóvent (ISL), Lydmor (DK), Hermigervill (ISL) en de eerder bevestigde CHINAH (DK), Grapell (SE) en Einar Stray Orchestra (NO) in Melkweg Amsterdam. Een line-up waar de organisatie trots op is!

Naast livemuziek kan men tevens genieten van Scandinavische films in de Cinema, een expositie van fotografie uit IJsland en kun je proeven van bijzondere Scandinavische drankjes en lekkernijen.

Na twee festivals en diverse concertavonden in Utrecht viert Nordic Delight z’n vijftiende editie in Melkweg Amsterdam. Afgelopen jaren heeft de organisatie een uitstekende naam opgebouwd als hét festival voor het ontdekken van nieuw Scandinavisch talent.

Deel: