In en om Alphen aan den Rijn krioelt het van de getalenteerde muzikanten. Nieuwe bands formeren zich op dagelijkse basis. Under the Bridge aan de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn geeft deze nieuwe bands een podium. Vanaf vrijdag 21 april, op iedere derde vrijdag van de maand, biedt Under The Bridge startende bands een plek om podiumervaring op te doen, om de vers gecomponeerde sounds ten gehore te brengen en hun muziek en performance aan het publiek te tonen. Dit splinternieuwe event heet: NEW!

Under the Bridge, blues & rock café in Alphen aan den Rijn, is al bijna 20 jaar het podium voor diverse gevestigde bands uit het binnen- en buitenland, de alom geprezen Jamsessie onder leiding van Boris Egberts en de Live Karaoke. Daar komt vanaf 21 april het concept NEW! bij. Twee splinternieuwe formaties krijgen die avond het podium.

NEW! is vanaf april, iedere derde vrijdag van de maand, het event in Alphen aan den Rijn waar beginnende bands podiumervaring op kunnen doen en zichzelf aan het muziekminnende publiek kunnen tonen. Marc Overbeek, eigenaar van Under the Bridge, is een fanatiek muziekliefhebber en kan niet wachten tot ook dit event van start gaat. “Live muziek-avonden en events zijn de beste! Dat moet je stimuleren. Het is genieten van de energie die vrijkomt op het podium en in het publiek, heerlijk! En ik verwacht dat zeker startende bands er alles aan doen om die energie over te brengen. Ik stel graag het UTB-podium ter beschikking aan nieuw talent!”.

Bands kunnen zich vanaf nu aanmelden onder vermelding van NEW!. Per editie worden twee bands uitgekozen uit de inzendingen die via de website of messenger binnenkomen. De eerste band speelt om 21.00 uur en de tweede om 22.30 uur.

Voor 21 april staan de bands al vast: 21.00 uur MØRZ uit Nieuwkoop en 22.30 uur Between the Eyes uit Alphen a/d Rijn / Leiden.

MØRZ speelt voornamelijk Grunge en Rock van de jaren ’90 tot nu. Denk Foo Fighters, Royal Blood, Incubus, Kings of Leon en andere fenomenale bands.

De mannen van Between the Eyes zullen de avond afsluiten with some good old rock ’n roll!

Deel: