Na het uitverkochte concert van Rufus Wainright & Amsterdam Sinfonietta is het dan nu de beurt aan zanger en rapper Typhoon. In januari 2018 zal deze geliefde live performer samen met Amsterdam Sinfonietta een optreden neerzetten in de grote zaal van Theaters Tilburg en Muziekgebouw Eindhoven. Hierbij zullen zij vergezeld worden door de succesvolle Belgische jazzpianist, tevens special guest, Jef Neve.

Typhoons werk is spannend, impulsief en grensverleggend. Door het publiek wordt hij geprezen voor zijn overtuigende podiumpresentatie en betrokken teksten. Het is dan ook niet vreemd dat deze zanger en rapper verschillende onderscheidingen ontving voor zijn muziek, bestaande uit een mix van stijlen zoals blues, jazz, hiphop, chansons en soul. Zo ontving hij voor zijn album ‘Lobi Da Basi’ twee Edisons, stond hij op alle podia in ons land en speelde hij op festivals als Lowlands, Pinkpop & North Sea Jazz.

Op vrijdag 12 januari 2018 staat het gezelschap in Theaters Tilburg en op zaterdag 13 januari 2018 staat Typhoon samen met Amsterdam Sinfonietta, als onderdeel van hun klassieke concertreeks ‘breder dan klassiek’, en Jef Neve, de populairste Belgische jazzpianist van het moment, in Muziekgebouw Eindhoven.

Deel: