​De razend populaire Nederlandse harde rockband De Staat, die afgelopen zaterdag de temperatuur in een uitverkochte AFAS Live nog naar een kookpunt voerde met onder meer zijn meesterlijke hitsingle Witch Doctor, is zojuist bevestigd voor Paaspop, dat tijdens het paasweekend van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april wordt gehouden op festivalterrein De Molenheide in Schijndel. De Staat speelt daar op zaterdag 15 april van 20.30-21.30 uur in indoor arena Apollo.

Een greep uit de line-up tot nu toe: Alle acts en de dagindeling van Paaspop staan op de website. Eerder werden onder meer de volgende acts al bevestigd (programma nog niet volledig): Alex Vargas, Anouk, Bazart, Broederliefde, Chef’Special, Crystal Fighters, D-Block & S-te-Fan, DI-RECT, Doe Maar, Gavin James, Guido Weijers, Hans Teeuwen, Hatebreed, Javier Guzman, Jody Bernal, Joost van Bellen, Joris Voorn, Kensington, Kris Kross Amsterdam, La Pegatina, Matt Simons, Netsky live, Parkway Drive, Seasick Steve, Sevn Alias, Sigma DJ Set, Suicidal Tendencies, Tom Odell, UB40, Watskeburt?!, Waylon, Yung Internet, Zwart Licht.

Deel: