Op donderdag 27 april wordt het Nijmeegse Hunnerpark omgetoverd tot een van de mooiste festivalterreinen van Nederland, waar het publiek in het zonnetje kan genieten van een hapje, een drankje en vooral van veel goede muziek. Andy Frasco, Thijs Boontjes Dans-en Showorkest, The Hubschrauber en Jeangu Macrooy komen op Koningsdag ook naar het Nijmeegse Hunnerpark. Eerder werden Indian Askin, Avi on Fire, Pink Oculus en afsluiter Navarone al bevestigd.

Zo zorgt Andy Frasco met zijn ‘Party blues and barefoot boogie’ dat er al vroeg op de dag kan worden gedanst, en zal Thijs Boontjes met zijn Dans- en Showorkest het Hunnerpark voor even omtoveren tot bruine Jordaanse kroeg. De voor een Edison Award genomineerde songwriter Jeangu Macrooy brengt een mix van folk en soul naar Oranjepop. Nijmeegse indierockers The Hubschrauber genieten inmiddels bijna landelijke bekendheid, doordat hun nieuwe album Kepler-186f komend jaar letterlijk de ruimte in gaat. Met hun nieuwe geluid zullen zij ook het Hunnerpark in hogere sferen brengen.

Deel: