De Nijmeegse band Saint Charlie komt met ‘Velvet Nights’, de tweede single in aanloop naar de presentatie van hun debuutalbum “Lightning Over Velvet Evenings” dat op 18 maart op CD en LP verschijnt. Na ‘Ordinary Sound’ is ‘Velvet Nights’ de 2e single die Saint Charlie uitbrengt in aanloop naar de presentatie van het met producer Guido Aalbers (GieSound) opgenomen debuutalbum. De release van ‘Ordinary Sound’ werd door diverse landelijke en regionale radiostations opgepikt, en stond in week 2 én 3 van dit jaar op de #1 positie in de Nederlandse Free40 Indiechart.
.
De beelden die centraal staan in de psychedelische videoclip van ‘Velvet Nights’ geven een voorproefje op de visuele show die de band op 18 maart a.s. in Merleyn (Nijmegen) geeft om hun debuutalbum te presenteren. Speciaal gecreëerde visuals krijgen een prominente plek in de show om de nummers die de band live ten gehore brengt te ondersteunen. Dit alles om de concertbezoekers mee te nemen in het concept dat de band met het album ‘Lightning Over Velvet Evenings’ wil neerzetten.

Deel: