Op Koningsdag, 27 april, komen The Paladins naar De Lantaarn en op zaterdag 17 juni zullen The Brandos een optreden geven. Beide acts hebben een rijke historie in het legendarische pand in Hellendoorn.

The Paladins
Bekend om legendarische en héél lange concerten in De Lantaarn. Waarbij de zweet gutsende lichamen van Dave Gonzales, Brian Fahey en Thomas Yearsley de 200% inzet van de band illustreren. Vol gas!

The Brandos
Na jaren van afwezigheid keert de band rondom David Kincaid terug naar de Schapenmarkt en als het net als eerder ging, dan zullen de pannen van het dak worden gespeeld. Weinig bands die een zaal zo op de kop weten te zetten.

Beide concerten vallen onder het concept “De Lantaarn PRIME CUT”. Onder deze noemer worden de lekkerste artiesten weer naar Hellendoorn gehaald, net zoals de slager de lekkerste stukken vlees (de Prime Cut) weet te bemachtigen. Na de zeer succesvolle ‘Prime Cut‘ editie met DVL (afgelopen november) riepen alle bezoekers dat het wel héél goed en gezellig was en smaakte naar meer. Uiteraard gaan we in dezelfde stijl verder. Dat betekent, speciale biertjes, fijne wijn en ijskoude pilsjes. Reken er maar op dat het weer een broeiende avonden gaat worden.

Deel: