Voor de lotto blijf je lekker thuis, voor de bingo ga je naar het bejaardentehuis, maar voor echt catchy nummers met ballen ga je op vrijdag 3 februari aanstaande naar De Vorstin! Daar speelt de Hilversumse band Roads To Roam de pannen van het dak, als hun Utrechtse voorprogramma Waking Skies dat al niet vóór hun doet. Kortom, het talent spat er letterlijk en figuurlijk vanaf, deze avond.

Met een goedkeurende knipoog van Radio3-dj Frank van der Lende plugt Waking Skies in voor een flink potje frisse poprock. Een band om in de gaten te houden en nooit meer te vergeten… maar nu even serieus: ‘Talent Support’. De Vorstin heeft een talentvolle band onder haar vleugels genomen en gaat hiermee de boer op. De vijf heren van Roads To Roam viel deze eer te beurt en vanavond gaan ze rocken alsof hun leven ervanaf hangt.

Fans van Kings Of Leon en/of Kensington weten waar ze vanavond moeten wezen. Keihard genieten van bijvoorbeeld hun debuutsingle ‘Building Bridges’, op 3FM “fenomenaal ontvangen”. Domien Verschuuren zei: “Echt een eigen geluid!” De Vorstin steunt deze band door dik en dun. Vandaar dat ze vanavond headliner zijn en heel veel verder kunnen komen…
Met de nieuwe single “We Are” wil Roads to Roam laten zien dat het belangrijk is om samen te komen. Met de vertellende coupletjes en de dansbare refreintjes wil de band een toegankelijk nummer neerzetten wat de boodschap voor iedereen goed te ontvangen maakt. Aan het einde van het nummer zet de band een climax neer die bij menig mens stevig binnenkomt en de boodschap versterkt.

De clip vertelt het verhaal van een man die wegloopt voor alles wat er mis gaat. In het keerpunt van de clip besluit hij om niet langer weg te lopen maar om juist zijn problemen met goede daden te bestrijden. Deze goede daden verspreiden zich als een olievlek en uiteindelijk doen alle omstanders mee om de wereld weer een klein stukje beter te maken.

Deel: