Vandaag worden vier verse namen toegevoegd aan de line-up voor We Are Electric. Boys Noize, Wilkinson DJ set, Murdock en AFRIKABOOMNADA sieren het affiche van de vierde indoor editie op zaterdag 12 november in het Klokgebouw, Eindhoven. Eerder bevestigde de organisatie acts als Chase & Status DJ Set, Dave Clarke, Pendulum DJ Set & Verse, ROD, Feed Me en Weval.

Boys Noize wist het gaspedaal tijdens zijn set op We Are Electric Weekender afgelopen zomer wel te vinden. De electrolegende brak de tent tot het laatste schroefje en houtje af. Des te meer reden om de Duitser voor het eerst naar het Klokgebouw te halen.

Uit de stal van Andy C’s beroemde RAM Records is Wilkinson er een om in de gaten te houden. De jonge Brit bereikte in 2013 de Top10 in de UK charts met zijn single Afterglow en nam het jaar daarop de award voor Best Producer mee op de Drum & Bass Awards.

Antwerpenaar Hans Machiels is onder zijn stagenaam Murdock een waar fenomeen bij onze zuiderburen. Als dj bij Studio Brussel, als organisator van de beste Vlaamse feesten en als patiënt van de drum & basskoorts weet hij wat je moet horen.

Twee broers die je in het wild kunt tegenkomen in Eindhoven, of gewoon als organisatoren van Het Wild. Maar ook zonder eigen avond zijn ze een duo om rekening mee te houden. Als AFRIKABOOMNADA brengen ze een explosief mengsel van Afrikaanse muziek met trap, funk, house en hiphop.

Over We Are Electric

Geheel in lijn met de drie eerdere uitverkochte Klokgebouw edities brengt ook de komende We Are Electric een mix van een aantrekkelijke ticketprijs, overdonderende audiovisuele effecten, en een internationale programmering voor de danceliefhebber die niet in één hokje te vangen is. Van gevestigde namen tot de allernieuwste (live)acts, van uk beats tot electro en van trap/hiphop tot techno. De drie zalen van het monumentale Klokgebouw in Eindhoven vormen op zaterdag 12 november van 20:00 tot 07:00 uur weer het decor voor We Are Electric met optredens en sets van oa. Boys Noize, Chase & Status DJ Set & Rage, Dave Clarke, Pendulum DJ Set & Verse, Feed Me, Michael Mayer & Patrice Baumel, Murdock, ROD, TroyBoi, Weval,Wilkinson DJ Set, AFRIKABOOMNADA, Carlos Valdes, Reza Athar, San Holo en William Djoko. De laatste namen volgen spoedig.

Deel: