Op goede vrijdag 25 maart 2016 brandt het enige echte gratis popfestival in het hart van Scheveningen weer los: HipFest. Van 16:00 tot 02:30 uur barsten zes (horeca)gelegenheden in de Keizerstraat wederom uit hun voegen door het muziekgeweld van zevenentwintig, hoofdzakelijk Haagse, bands!

Programmering

De volledige programmering wordt in aanloop naar het festival bekendgemaakt op de website en Facebookpagina van HipFest. Enkele namen geven wij alvast prijs: Supersonic Blues, Orange Fox, Bromley, Replayced, Apneu, Uncle Harry, St. Solaire, Rhinorino en Hallo Venray!

hipfest

HipFest

De organisatie van HipFest heeft een grote ambitie: meer live muziek op Scheveningen. HipFest verbindt bands (divers aanbod van muziekstijlen) met horeca (vraag) en vervult een grote behoefte van muziekliefhebbers. Bands krijgen een festivalpodium, de horeca ontvangt veel publiek en dit publiek wordt getrakteerd op muziek in vele stijlen. Daarbij speelt de aantrekking van een (nieuwe) doelgroep ten behoeve van De Keizerstraat, Scheveningen-Dorp een belangrijke rol.

Deel: