Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zaterdag 12 september:  The Delta Saints in Boerderij Zoetermeer

 The Delta Saints is een jonge band uit Nashville die een energieke mix van Southern rock, (swamp)blues en funk speelt. Een soort hippe, jonge versie van bands als The Allman Brothers en The Black Crowes. Met Ben Ringel (zang / dobro), Dylan Fitch (gitaar), David Supica (bas), en Ben Azzi (drums).

Sinds de eerste EP gaat het ze voor de wind en met de release van het eerste volledige album ‘Death Letter Jubilee’ zet The Delta Saints de opmars verder voort. Sterker nog, momenteel speelt de band ongeveer 150 shows per jaar. In augustus kwam hun nieuwe album ‘Bones’ uit.

Meer info en kaarten: http://cultuurpodiumboerderij.nl/programma/

 

Deel: