Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zaterdag 11 juli: Thunder in Cultuurboerderij Zoetermeer

Wonder Days’ (2015), het gloednieuwe album van Thunder, wordt door sommige critici zelfs gezien als het beste album sinds ‘The Thrill Of It All’ (1997). Zanger Danny Bowes klinkt op z’n best en de nummers doen net als vroeger denken aan bands als Bad Company, Led Zeppelin en Thin Lizzy. Na het uitkomen van hun succesvolle eerste album, geproduceerd door Mike Fraser (Bryan Adams, Aerosmith e.a.), traden zij onder andere twee keer op in het Birminghamse NEC, als voor programma van Aerosmith

Thunder heeft de beschikking over een geweldige gitarist, Luke Morley die ook ook nog eens een geniale song-writer is. De stem van Danny Bowes heeft de afgelopen jaren niets aan klacht  verloren. Uiteraard zullen ook klassiekers als ‘Love Walked’ In en ‘Dirty Love’ niet ontbreken.

Meer info en kaarten:  http://cultuurpodiumboerderij.nl/

Deel: