Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 9 juli: Reverend Horton Heat in Melkweg Amsterdam

Tijd om de haren weer eens dik in het vet te zetten met deze avond vol vuige vingervlugge rockabilly van Reverend Horton Heat. Reverend Horton Heat behoort al sedert een jaartje of twintig tot de allergrootsten in het rockabillycircuit. De goddeloos harde donderpreek die de Reverend, onder begeleiding van trashende naar psychobilly neigende gitaren, uit z’n met whiskey doorsmeerde strot weet te persen brengt de avond steevast de verdoemenis in.

Meer info en kaarten:  http://www.melkweg.nl/nl/agenda

Deel: