Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 2 juli: Napalm Death in Burgerweeshuis Deventer

Napalm Death behoort tot de vaandeldragers van metalbands. De band laat nog steeds op kuide wijze van zich horen, en wat betreft de teksten nemen zij nog steeds geen blad voor de mond. Hun zestiende studioalbum Apex Predator – Easy Meat is Napalm Death staat weer bol van maatschappijkritische en explosieve teksten en songs.

De muziek van Napalm Death gaat van deathmetal tot meermelodieuze klanken. Het nieuwe geluid is wat grilliger dan op de vorige albums. De kern van de muziek is echter nog steeds hetzelfde. Met invloeden van Swans, My Bloody Valentine, punk en de metal van bands als Death, Celtic Frost en Repulsion. Verwacht vanavond veel nieuw werk en natuurlijk de drie nummers die ze altijd spelen: Suffer The Children, de cover van Nazi Punks Fuck Off! en de titeltrack van het debuut Scum.

Meer info en kaarten:  http://burgerweeshuis.nl/

 

Deel: