Elke vrijdagmiddag 12 uur duikt Maxazine in het grote muziekarchief op YouTube om de meest gedenkwaardige, hilarische of grappigste muziekfragmenten opnieuw te beleven.

Deze week: Thé Lau en Torhout Werchter

Het weekend van 27 en 28 juni 2015 is er een van uitersten. Torhout Werchter verwelkomt weer haar gasten op een van de leukste festivals van Europa voor de 41e editie. In Amsterdam zal aanstaande zondag de mogelijkheid zijn om juist afscheid te nemen van de talentvolle Nederlandse schrijver, componist en muzikant Thé Lau. Zijn kist zal in de poptempel Paradiso staan om de mogelijkheid te bieden hem de laatste groet te geven. Torhout Werchter en Thé Lau, een mooie combinatie in 1994 en 21 jaar later staan ze weer tegelijk op het podium.

“Deze is voor iedereen die passie heeft en die voor passie gaat”

 

Thé Lau

werchter

foto: Marcel Hakvoort – Archief Maxazine

Deel: