Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 26 mei: Bop English (zanger White Denim) in Bitterzoet Amsterdam

Bop English is het alter ego van de garage/punkrockband White Denim-frontman James Petralli. Op 21 april is zijn eerste solo-album ‘Constant Bop’ verschenen. Eigenlijk is het niet echt een solo-album want de Texaan riep de hulp in van zijn White Denim-vrienden. Een goed idee want als White Denim bewijzen de heren al bijna 10 jaar dat avontuur, experiment zowel live als op plaat, heel goed samengaan.

Patreli onderstreept met zijn soloproject zijn kunnen als multi- instumentalist waarbij hij grotendeels trouw blijft aan de sound van White Denim. Met een mix van sixties jazz, country en een 808 drumcomputer weet je nooit precies wat je kan verwachten maar boeiend wordt het zeker!

Meer info en kaarten:  http://www.bitterzoet.com/#/home

Deel: