Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 9 februari: Tindersticks in Tivoli Utrecht

De Engelse band tindersticks heeft al sinds de oprichting in 1992 een volstrekt eigen sound: doorrookte, melancholieke kamerpop, rijk gearrangeerd met strijkers en andere klassieke instrumenten. Verbindende factor in deze moderne ballroommuziek is de lage stem van frontman Stuart Staples, die de argeloze luisteraar meteen het tindersticks-universum intrekt om hem nooit meer los te laten. Om hun eenentwintigste verjaardag luister bij te zetten verscheen vorig jaar het album Across Six Leap Years, waarop tindersticks tien van hun oude nummers opnieuw heeft opgenomen. Beklemmend mooi! (bron: Tivoli)

Het voorprogramma wordt verzorgd door Broeder Dieleman die de diepe schoonheid van de Schelde en de ijver op de eilanden van Zeeland in Zeeuwstalige folk vertolkt.

Meer info en kaarten: https://www.tivolivredenburg.nl/nl/agenda/detail/343/tindersticks

 

Deel: