Op zaterdag 30 augustus 2014 barst het Stadhuisplein in Eindhoven weer compleet uit zijn voegen tijdens het gratis toegankelijke dancefeest Sneakerz in de Stad. Van 15:00 tot 01:00 uur blazen onder andere Vato Gonzalez, La Fuente, The Darkraver en de nummer één party DJ van Nederland; FeestDJRuud, de dikste beats over het Stadhuisplein in Eindhoven.

Line up
Net als voorgaande jaren brengt Sneakerz een breed scala aan diverse stijlen en gekkigheid naar de Eindhovense stad. La Fuente is met zijn unieke internationale house sound een goede bekende in Brabant en zal op 30 augustus menig hartje sneller laten kloppen. Vato Gonzalez, de grootmeester van de dirty house muziek, brak in 2007 door met zijn Dirty House Mixtape en is sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse dance scene. Iemand voor wie dat ook zeker geldt is The Darkraver. Deze absolute freestyle master zal met zijn altijd verbazingwekkende show zorgen voor de nodige power uit de speakers. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje, want FeestDJRuud is van de partij!

De line up zal compleet worden gemaakt door het Eindhovense house talent D-Wayne, het gekke duo Girls Love DJs, upcoming artist Julian Calor, de twee regionale boys Nano Bites en Nederlands beste vrouwelijke MC; Boogshe.

DJ Contest Winner
Sneakerz in de Stad staat al jaren bekend om de ontwikkeling van lokale talenten. Dat zal dit jaar dan ook zeker niet anders zijn. Met een heuse DJ Contest krijgt de toekomst van de Nederlandse dance scene de kans zich te ontpoppen en een plekje te veroveren op de line up van Sneakerz in de Stad. Kans maken op deze unieke mogelijkheid? Upload je eigen mix op Soundcloud én stuur een berichtje met de link naar djcontest@firstvision.nl. De beste drie sets worden in de eerste week van augustus op de Facebook pagina van Sneakerz in de Stad geplaatst en zullen gaan strijden om de uiteindelijke winst. Twijfel geen moment en pak deze kans!

Toegang en guarantee tickets
Sneakerz in de Stad is gratis toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. Het wordt aangeraden om vroeg naar het Stadhuisplein te komen vanwege de mogelijke drukte. Om die reden werkt First Vision ook dit jaar weer met guarantee tickets. Een guarantee ticket brengt vele voordelen met zich mee; gegarandeerd toegang tot het evenement, 5 drankmunten, een aparte ingang en een coole gift. Een guarantee ticket kost maar €10,- (ex fee) en is verkrijgbaar via firstvision.nl/tickets.

Deel: