Foto: Roy BeuskerVanaf 1 juni speelt acteur Kees Boot de rol van de vader van Rachel Hazes in Hij Gelooft in Mij. Vanwege de eerder aangekondigde verlenging tot en met december 2014 is er een extra acteur gezocht die naast Peter Blok en Diederik Ebbinge de rol van Jan van Galen speelt. Hij Gelooft in Mij is exclusief te zien in het DeLaMar Theater.

Boot speelde eerder in producties van Joop van den Ende zoals One flew over the cuckoo’s nest, Aan het einde van de Regenboog, Ciske De Rat en Petticoat. Ook speelde hij bij verschillende toneelgezelschappen als het N.N.T, het Nationale Toneel, Het Toneel speelt en zijn eigen gezelschap Tevengebroed. Op televisie was hij onder andere te zien in All-Stars, Baantjer, Flikken Maastricht, Moordvrouw, Wat als, Overspel, in Goed Gezelschap. Ook speelde Boot in films als De Zwarte Meteoor, LEK, Mariken, Floris, Brief aan de Koning, Moordwijven en meer recent Hoe Duur was de Suiker.

Foto (c) Roy Beusker

Deel: