Vanwege het enorme succes van Wende’s theatervoorstelling ‘Last Resistance – the Theatre Sessions’ gaat de show vanaf november in reprise. Eén van de hoogtepunten van de tour is een optreden in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam op 30 november. “Wat geweldig dat we deze productie vaker mogen spelen, we spelen het zo graag. Ook verheugen we ons enorm op het optreden in Koninklijk theater Carre. Wat een feest dat ik daar weer mag staan!” aldus Wende.

‘Last Resistance – the Theatre Sessions’ is een filmisch theaterconcert waarin de werelden van theater, popmuziek en elektronische muziek samensmelten. In een collage van muzikale en visuele middelen werpt Wende haar blik op de wereld. Begin dit jaar ging ‘Last Resistance – the Theatre Sessions’ in premiere in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Het publiek droeg Wende op handen, en ook de pers was unaniem lovend over de voorstelling.

Bekijk hieronder de trailer van ‘Last Resistance – the Theatre Sessions’.

LAST RESISTANCE – THE THEATRE SESSIONS:

13 nov Schouwburg de Kunstmin, Dordrecht
14 nov Junushoff, Wageningen
15 nov Theater de Vest, Alkmaar
21 nov Theater Castellum, Alphen a/d Rijn
23 nov Schouwburg De Meerse, Hoofddorp
24 nov Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
26 nov Agora Theater, Lelystad
27 nov Schouwburg Arnhem, Arnhem
30 nov Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
02 dec Stadsschouwburg Haarlem, Haarlem
04 dec Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht

Foto (c) Charlona Teerlink

Deel: