Het Comedyhuis neemt op vrijdag 23 mei afscheid van de Spiegelbar van Tivoli met een laatste knallende stand-up comedy show. Topcomedians David Deery, Wouter Meijs en Pieter Jouke gaan een passend afscheid verzorgen van één van de mooiste zalen voor comedy in Utrecht. David Deery was de grote verrassing van het Utrecht International Comedy Festival en het Comedyhuis is blij de man met de snor zo snel weer terug te hebben. De hilarische Amerikaan staat op het punt terug naar Los Angeles te verhuizen dus dit is de laatste kans om hem te zien in een hele lange tijd. Niet te missen dus.

Wouter Meijs was nog maar net bij de Comedytrain van Toomler aangenomen toen hij alweer toe was aan een grotere uitdaging: hij verhuisde naar Engeland. Daar is ’the bicycling comedian’ inmiddels een graag geziene gast in clubs als The Stand en Up the Creek. Ook hij verlaat Nederland binnenkort dus kom snel kijken en ontdek waarom mensen als Theo Maassen fan zijn.

Pieter Jouke is al jarenlang een vaste kracht in de comedywereld en trekt ook achter de schermen aan de touwtjes. Zo was hij tekstschrijver bij Spijkers met Koppen en Koefnoen en verrichtte hij baanbrekend werk met de humoristische filmpjes van Bureau Renkema. De absurdistische grappen van deze comedian zijn zo sterk dat zijn surrealistische wereld bijna… nou ja, normaal lijkt.

De avond staat onder leiding van pittige Griek Soula Notos die de nodige emotie zal injecteren in deze laatste show van het Comedyhuis in de Spiegelbar van Tivoli. Het Comedyhuis gaat er kortom een feest van maken.

Deel: