Op 12 februari 2014 was het eindelijk zover en vond de release plaats van het derde album van Go Back To The Zoo, in de Doka in Amsterdam. Een mooie locatie die geheel in stijl was aangekleed naar de naam van het album “Zoo”.

De energieke, poppy rocknummers maakten het publiek duidelijk enthousiast, wat resulteerde in een vette party waarbij niets gespaard bleef. Iedereen ging uit hun dak en zelfs de brandblusser werd erbij gepakt voor een letterlijk spetterend optreden.

De heren zelf hadden het ook duidelijk naar hun zin tijdens het spelen van hun nieuwe nummers. Het eerder uitgebrachte nummer “Charlene” en onlangs uitgebrachte nummer “Milkshake” werden hard mee gezongen. Ook bij het nummer “Head Up High”galmden de klanken nog lang na door het publiek dat niet te stoppen was. Volgens zanger Cas was het nummer “You” wat gevoelig maar voor het publiek toch energiek genoeg. En na wat crowdsurfing door het publiek moest ook Cas er aan geloven en ging hij bij een van de laatste nummers met gitaar en al de lucht in. Een heerlijk positieve sound beïnvloedde de avond en dat smaakt naar meer.

Gelukkig worden dit jaar verschillende locaties aangedaan, onder andere het nieuwe Hedon in Zwolle en de Tivoli in Utrecht en zijn de heren te vinden op een aantal festivals waaronder de Zwarte Cross in Lichtenvoorde.

Deel: