Lach met ons mee op maandag 18 november tijdens een speciaal evenement in dB ’s in Utrecht: een stand-up comedy show in het Engels uitgevoerd door vijf comedians vanuit de hele wereld. Ro Campbell (Australië), Maureen Younger (Engeland), Soula Notos (Griekenland), Joe Eagan (Canada) en een surprise guest zullen het podium komen betreden. De comedy-avond zal worden gehost door International Comedians, een boekingskantoor in het vasteland van Europa en gespecialiseerd in comedians die kunnen optreden in het Engels voor bedrijfsevenementen, feesten en clubs. 

Ro Campbell (Australië) is een in Schotland wonende Australiër en was finalist in de 2007, 2009 en 2010 Schotse Komiek Van Het Jaar-wedstrijden – en winnaar van de titel bij de derde poging. Campbell’s bekroonde materiaal kenmerkt zich door brutale en lichtjes donkere humor en heeft reeds publiek geënthousiasmeerd van Adelaide tot Bangalore, Helsinki tot Singapore en vele plaatsen daar tussen in.

Maureen Younger (Engeland) stond onlangs tweemaal geprogrammeerd tijdens Utrecht International Comedy Festival, in Tivoli Oudegracht and Vredenburg Leeuwenbergh, maar komt ditmaal terug naar Utrecht voor een intiem optreden in dB’s. En als ze niet mensen aan het lachen maakt als komiek, speelt ze in films en televisieseries, zoals de bekende Spielberg/Hanks-productie Band Of Brothers.

Soula Notos (Griekenland) is geboren en getogen in Nederland in een Griekse familie. Een heuse crisis inderdaad! En dat weet zij ook maar al te goed. Opgroeien met schreeuwende en gebarende familieleden (kleine lichamen met veel beweging), waarbij het enige lichtpuntje comedy was. En nu, dicht bij haar welverdiende pensioen, houdt ze van het vertellen van verhalen vol zelfspot met als doel zoveel mogelijk mensen aan het lachen te krijgen. 

Joe Eagan (Canada) woont momenteel in de buurt van Kopenhagen en runt het Engels comedy club aldaar. Hij is gespecialiseerd in reizen rond de wereld en het optreden voor internationale groepen met zijn unieke ‘sit-down comedy ‘-voorstelling over het leven, de cultuurbotsingen en tal van andere leuke dingen – een mix van observationele humor die je niet wilt missen.

Studenten betalen 6 euro in de voorverkoop en 8 euro aan de deur. Niet-studenten betalen 10 euro in de voorverkoop en 12 euro aan de deur.

Deel: