Universal Music Canada en Crystal Head Vodka, opgericht door Dan Aykroyd, hebben samen met de Rolling Stones de handen ineengeslagen om een gelimiteerde exclusieve ’50th Anniversary Vodka Gift Set’ samen te stellen. Crystal Head Vodka is vanaf nu de officiële Rolling Stones 50th Anniversary wodka.

“Het is een grote eer een een bevestiging van de hoge kwaliteit van ons produkt dat Crystal Head de officiële Rolling Stones 50th Anniversary wodka genoemd mag worden. Tesamen met Bravado, de bands’ licentiebedrijf, hebben we nu het perfecte cadeau samengesteld voor de Stones fans en hun families”. “Er is nooit een beter vaderdagcadeau, een Halloween decoratie of een Kerstcadeau geweest tot nu. Iedereen die van de Stones en van een goede wodka houdt – en bijna iedereen die ik ken is gek op beiden – zullen hier erg blij mee zijn”, aldus Dan Aykroyd.

De ’50th Anniversary Wodka Gift Set’ bestaat uit:

• Een fantastische handgemaakte verpakking met een echte rits, net zoals de cover van het ‘Sticky Fingers’ album.
• Een 2-CD verzamelalbum met daarop 14 live Rolling Stones hits die nog nooit eerder zijn uitgebracht.
• Een Crystal Head karaf met het iconische Rolling Stones “lip-and-tongue” logo erin gegraveerd.
• Een flesvormige tattoo met het 50th anniversary logo.

“De Rolling Stones en Crystal Head Vodka zijn twee iconische handelsmerken, we zijn erg blij dat we deel uit mogen maken van het 50-jarig jubileum van de Stones” liet Universal Music Canada directeur Randy Lennox weten. “De Stones is de beste rock ‘n’ roll band aller tijden en Crystal Head Vodka de huidige leider in de wodka wereld. Het is een voorrecht om samen met Dan en zijn team dit prachtige samenwerkingsverband aan de fans kunnen tonen”. De gelimiteerde exclusieve ’50th Anniversary Wodka Gift Set’ is hier te bestellen.

http://www.exclusivedrinks.nl/crystal-head-vodka-limited-rolling-stones-edition-p-2227.html

Deel: