Sharon Doorson heeft zojuist haar tweede Gouden plaat ontvangen, voor de single ‘High On Your Love’. ‘High On Your Love’ ging eerder dit jaar in release en staat op Sharon Doorsons debuutalbum ‘Killer’. Sinds de release van ‘High On Your Love’ heeft Sharon zeker niet stil gezeten: haar nieuwste single ‘Run Run’ is net uitgekomen en het ziet er naar uit dat Sharon’s vierde single op rij wordt die in de Top 40 zal binnenkomen!

De door Daniel Gibson, Han Kooreneef en Sharon zelf geschreven hit ging dit jaar als Sharonssharon1 tweede single in release, inmiddels zijn er in Nederland alleen al ruim 10.000 exemplaren verkocht. ‘High On Your Love’ werd onmiddellijk een hit en stond ruim 3 maanden in de Top 40. De clip is inmiddels ruim 2 miljoen keer bekeken op YouTube. Het up-tempo dance nummer scoorde ook in het buitenland goed en werd o.a. uitgebracht in Frankrijk, Duitsland, Polen, Canada en in Amerika.

Sharons krachtige stemgeluid en opvallende verschijning blijven niet onopgemerkt. Ze heeft inmiddels  samen gewerkt met nationale en internationale schrijvers en producers waaronder Jenson Vaughan , Tearce en Mischa Daniels.

Sharon Doorson

Met de carrière van Sharon Doorson gaat het sinds de release van haar met Gouden status bekroonde debuutsingle ‘Fail in love’ vorig jaar september zeer voorspoedig. In Nederland heeft Sharon inmiddels al drie hitsingles op haar naam staan, maar ook het buitenland heeft de 27-jarige zangeres en haar aanstekelijke songs ontdekt. Haar single ‘High on your love’ was de meest gedraaide single in Polen. Onlangs trad Sharon op voor 30.000 mensen samen met wereldsterren als Loreen en Amy MacDonald tijdens het grootste Poolse festival Sopot: Top of the Top.  De tv-uitzending van de show werd door 6 miljoen Polen bekeken. De grootste radiozenders in Frankrijk, waaronder NRGY radio, draaiden haar singles grijs. In Duitsland stond ‘High on your love’ op de belangrijkste compilaties en in Canada behaalde de single zelfs de top 15 van de dance-charts. Ook in Oekraïne, Rusland, Zwitserland en Oostenrijk kwam de single regelmatig voorbij op de bekende clipzenders.  Armada USA zorgde voor airplay op meer dan 44 zenders in de U.S.A. en inmiddels heeft Sharon interviews gedaan met zeer veel gelezen music blogs waaronder Vibe.com, Joonbug.com, Trancesound. Recensies van haar singles verschenen o.a. in DJ Mag Magazine.

Deel: