tribute wijk aan zeeJaarlijks trekken veel fans van de legendarische Rory Gallagher naar Ierland om het Tribute festival in Ballyshannon te bezoeken. Het is één van de grootste tributes rond de Ierse gitarist. Wat velen echter niet weten is dat er ook in Nederland een jaarlijkse traditie is gegroeid. Degene die het ontdekt hebben gaan inmiddels trouw elk jaar het weekend naar Wijk aan Zee waar in het eerste weekend van maart een 2 daagse festival wordt georganiseerd. Ook de Rory Gallagher Tribute Holland heeft zich inmiddels een naam verworven in het buitenland en je komt er dan ook fans tegen uit heel Europa.

In 2014 zal op 28 februari en 1 maart alweer de 16 editie worden gehouden. Een heel weekend met 500 Rory vrienden om je heen blijft een unieke belevenis dat je absoluut een keer meegemaakt moet hebben. Café De Zon zal ook deze editie weer ‘the place to be’ zijn Het avondprogramma is al ingevuld en slechts de traditionele middagsessie moet nog bekend gemaakt worden. De kaartverkoop is al gestart en zijn te verkrijgen via de website van Rory Gallagher Tribute Holland.

Tickets vrijdag 28 februari: 17,50
Tickets zaterdag 1 maart: 22,50
Passepartout: 35,-

Deel: