Lach met ons mee op maandag 21 oktober tijdens een speciaal evenement in dB ’s in Utrecht: een stand-up comedy show in het Engels uitgevoerd door vijf comedians vanuit de hele wereld. David Duff (Ierland), David Deery (Verenigde Staten), Sofie Hagen (Denemarken), Joe Eagan (Canada) en Rayen Panday (Holland) zullen het podium komen betreden. De comedy avond zal worden gehost door International Comedians, een boekingskantoor in het vasteland van Europa en gespecialiseerd in comedians die kunnen optreden in het Engels voor bedrijfsevenementen, feesten en clubs.

David Duff (Ierland) is een muzikale komiek. Zijn meest bekende nummer is “The Boy Racer Song” die ongeveer 200.000 hits op Youtube heeft gehad . Hij heeft in de hele wereld gespeeld met een scala aan verschillende acts in zowel kleine als grote zalen . Zijn liedjes zijn catchy, en soms zelfs grappig.

David Deery (Verenigde Staten) is een Amerikaanse commic gevestigd in Berlijn en komt net terug van zijn uitverkochte “Mother Fucking David Deery Show”-show. Niet voor de bangeriken. David blies recentelijk het publiek absoluut weg bij het Kopenhagen Comedy Festival als speciale gast en we zijn ervan verzekerd dat hij het publiek in Utrecht ook goed zal trakteren op deze avond – een werkelijk unieke act in elke zin van het woord.

Sofie Hagen (Denemarken) is een in Londen gevestigde stand-up comedian en comedy schrijver uit Denemarken. Sofie won de “Laughing Horse New Act”-awards in het jaar 2013 en was een finalist tijdens Leicester Square New Comedian of the year 2012, Funny Women Awards 2012 en Piccadilly Comedy Club New Act 2012.

Joe Eagan (Canada) woont momenteel in de buurt van Kopenhagen en runt het Engels comedy club aldaar. Hij is gespecialiseerd in reizen rond de wereld en het optreden voor internationale groepen met zijn unieke ‘sit-down comedy ‘-voorstelling over het leven, de cultuurbotsingen en tal van andere leuke dingen – een mix van observationele humor die je niet wilt missen.

Rayen Panday (Holland) won het Groninger Studenten Cabaret Festival in 2008 , was een van de schrijvers van de succesvolle tv -programma’s Jörgen Raymann’s Zo:Raymann en Jandino Asporaat’s Dino Show , maar sinds 2010 is hij de vaste kracht bij het Comedy Cafe in Amsterdam .

Deel: