Zondag 20 oktober gratis in Club Ziggo: het Amsterdamse ‘Giovanca’, ‘Kris Berry & Perquisite’ en de Belgische formatie ‘Dez Mona’. De optredens worden gefilmd voor het tv-programma Ziggo Live en komen beschikbaar via Ziggo Video On Demand en Youtube.

Giovanca

Hij is net uit: Satellite Love, het nieuwe album van de populaire Nederlandse soulzangeres Giovanca. Het is een bijzonder sterk album waarmee ze definitief bevestigt één van de grootste muzikale talenten van eigen bodem te zijn. Dat vinden we overigens niet alleen in Nederland: zo ging haar nieuwste single ‘How Does It Feel’ recentelijk in première op het invloedrijke BBC 6 Radio.

Kris Berry & Perquisite

De talentvolle soulzangeres Kris Berry en de bekende componist/producer Perquisite ontmoetten elkaar in de zomer van 2011 bij een Amsterdamse jamsessie. Ze waren zo onder de indruk van elkaars talenten, dat een samenwerking snel geregeld was. Het resultaat is het gezamenlijke album Love Struck Puzzles, dat momenteel wordt bedolven onder lovende woorden.

Dez Mona

De Belgische band Dez Mona is al een tijdje bezig en er genoeg mensen menen al dat een toekomst als die van landgenoten dEUS voor ze in het verschiet ligt. Niet eens zo’n rare uitspraak, want Dez Mona is minstens zo eigenzinnig wanneer het aankomt op het schrijven van liedjes. Zoals Wikipedia het zegt: “De groep roept herinneringen op aan onder meer Nina Simone, Marianne Faithfull en Antony & The Johnsons, indien die ooit iets zouden doen met de nummers van Tom Waits.”

Wilt u deze optredens bijwonen? Dat kan door op de site van Ziggo Live het aanmeldingsformulier in te vullen.

Deel: