Cavalcade van Cold Satellite is het tweede album van singersongwriter Jeffrey Foucault samen met dichteres Lisa Olstein die onderscheiden is met diverse Poetry Awards waaronder de Hayden Carruth Award. Het vorige album, Cold Satellite dat onder de naam van Jeffrey is uitgebracht, komt uit 2010 en werd zeer goed ontvangen. Cavalcade is een verzameling songs bestaande uit straight ahead rockers, barroom blues, country soul ballads en prachtige love songs met een sfeer die doet denken aan de platen van Crazy Horse, The Faces en Creedence Clearwater Revival.

Deze week is Jeffrey Foucault in ons land voor een aantal optredens met Hayward Williams. Woensdag trapte hij zijn tournee al af in Maastricht, donderdag de 13e staat hij in Paradiso, vrijdag in In the Woods in Lage Vuursche, zaterdag op het Naked Song Festival in Eindhvoen en zondag sluit hij zijn tournee af op het Muziekpodium Bakkeveen  in Bakkeveen. Foucault komt in september terug voor optredens met Cold Satellite.

Deel: