Vandaag hebben wij weer een schitterende Free Legal Download voor jullie. Het album ‘Seesaw’ brengt de bluesrock zangeres Beth Hart en gitarist Joe Bonamassa wederom bij elkaar voor hun tweede gezamelijke album vol met covers uit diverse decennia. Het project is tot stand gekomen in samenwerking met producer Kevin Shirley (Joe Bonamassa, Led Zeppelin, Aerosmith, Black Crowes). Bonamassa, Hart en Shirley selecteerden 11 tracks van grootheden als Aretha Franklin, Etta James, Billie Holiday, Donnie Hathaway, Lucinda Williams, Buddy Miles, Tina Turner, Slackwax, Melody Gardot, en Nina Simone en maakten van ‘Seesaw’ een topalbum.

Download de single ‘Seesaw’ hier, het enige wat je hoeft te doen is je emailadres in te voeren en te klikken op de downloadknop. Enjoy!.

Bekijk hieronder hoe het album tot stand gekomen is.

Deel: