De afgelopen 2 dagen stond de Amsterdam Arena op zijn kop door 3 mannen, De Toppers! Ook vandaag (26-5-2013) mogen ze dit lange feestweekend afsluiten met nog een geweldig concert. De Toppers bestaan uit de zangers Rene Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom. Al voor het 9de achtereenvolgende jaar hebben zei elk jaar rond mei deze concertreeksen. Dit jaar was het thema 1001 nacht. Dit was dan ook wel te zien aan de hordes mensen. Ondanks het koude en regenachtige weer waren de leukste en mooiste outfits uit de kasten getrokken. Gezelligheid alom.

Om half 9 startte het Wilhelmus en natuurlijk zong de bomvolle Arena uit volle borst mee. Hierna maakten De Toppers en spectaculaire entree door met een vliegend tapijt de Arena te betreden en vervolgens te landen op het immense podium. Geweldig aangekleed, mooie lichtpartijen en ook de dansgroepen rondom de zangers; prachtig! De vele kostuums maakten het af. Niet alleen De Toppers wisten er een feest van te maken. Het dak ging er bijna vanaf toen Jan Smit op kwam samen met Gerard Joling om hun nummer 1 hit ‘Echte Vrienden’ te zingen en hetzelfde gold voor de 3 J’s die voor even de 4 J’s werden samen met Jeroen van der Boom. Zij zongen samen o.a. ‘Het Wiegelied’.

De reacties van de BN’ers op twitter:

– Jan Smit; ”2e avondje #Toppers wederom grandioos!”

– Jeroen van der Boom; ”Overweldigend!! wat een avond en energie ik ben trots en dankbaar!!#toppers2013

– De 3 J’s; ”Wel weer een waanzinnige sfeer in de Arena. Onwerkelijk om de mensen om je heen te hebben. Bedankt allemaal!!”

 

Deel: