Eerder gingen onder andere Katy Perry, Dave Grohl, John Mayer en Gwen Stefani haar voor, gisteren was het de beurt aan country ster Carrie Underwood om speciale gast te zijn tijdens een concert van de Rolling Stones in Toronto. Tesamen met Stones’ frontman Mick Jagger zong ze de klassieker ‘It’s Only Rock ’n Roll (But I Like it)’. De zangeres was na afloop van het concert zeer uitgelaten. “8 years ago today, I won @AmericanIdol and tonight, I sang with the @RollingStones! Wow, so much has happened! #Thankful” liet ze via twitter weten.

Voor het concert begon had Carrie al een enthousiaste tweet geplaatst. “Ik weet vrij zeker dat vanavond een van de geweldigste avonden van mijn leven wordt! Ik ga zingen met de Rolling Stones. Ik kan het nog steeds niet geloven!” Niet alleen zij, maar ook de rest van de band was enthousiast over het optreden met de zangeres.

Deel: